Saturday, July 25, 2009

Huhuhu, terharunya saya!

Tadi, time makan kat Blok A, aku dikejutkan dengan kehadiran Cik Mah ngan DJ. Di tgn Cik Mah a.k.a Shima ada sebuah kotak. Nampak macam kek. Bila dibuka ternampaklah cupcakes yang sungguh comel. Wah, cantik sungguh. Tak sangka diorang sanggup berhabis wang semata2 nak celebrate besday aku. Thanks guys! Nilah rupa cupcakes yang dimaksudkan tadi. Comel bebenor.



Kitorang pun ape lagi, ambik gambar la. Posing sepuas hati. Si Shima plak tanpa segan silu melakukan aksi suap-menyuap dengan aku. Aku macam layan je lah. Si Dzilal pulak senyap jer. Fikir pe entah. Nilah rupa si Dzilal yang termenung jauh (yang kat sebelah dia tu pun pe kurangnya). Hahaha, mesti dia naik hangin bace part ni. Soweeee...



Dala aku baru habis makan nasi goreng cili api yang memang pedas giler. Kena plak sumbat cupcake sampai habis. Namun dengan bantuan rakan2 dapat juga kami habiskan (part aku ada lagi lam kotak tu rasanya). Hahaha, yang paling tak ku sangka, DJ pun ade skali. The atmosphere was so nice! I love it.



Dalam pada kami sedang menjamu selera, aku terima satu panggilan dari anonymous. Rupa2nya si Najwa yang call. "Sori aku lambat wish, Happy Belated Birthday," Aku pun marah2 kat dia, nape lambat wish (eh, mana ada....). Katanya tengah study utk oncoming exam. Hmm, dapat agak ah. Budak medic memang kena struggle gile2. Aku pun bertambahlah terharu ngan ingatan kawan aku sorang nih tentang birthday aku (pesal la ramai sgt ingat besday aku, makin tua ade ler).



Tapi aku paling tak sangka adik2 aku pun ingat besday aku. Din siap bagi hadiah top-up lagi. Hahaha, gumbira rasa hati. Hadiah tak berapa penting sebenarnya. Cuma ingatan tulus ikhlas tu yang penting. Ma ngan abah pun tak lupa besday aku. Aku mintak hadiah Kelisa. Hahahaha! Ayah aku bagi je (kalu da lulus lesen la). Wuhuhu.


List of those people I really-really wanna express my gratitude to:

-Ma
-abah
-Miey
-Din
-Rah
-Dzilal
-Farah
-Shima
-Atin rumet Islamabad
-Nadia
-Najwa
-Moh
-Ema
-Nisah
-Munirah Mesir
-Furah rep
-DJ

Aku tetap bersyukur sebab ada famili, rakan2 wa sohabat yg masih menghargai diri ini...

May ALLAH bless all of us with peace and heath, AMEEEN,,,,

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers