Saturday, October 24, 2009

2,3,4 in 1 matters

Wow, it's gonna be a real life! banyak kena deal with. nanti nak exam. seminggu je lagi nak stadi. so nervous. dengan kena jumpa pengetua acacia. pahtu kena test jpj. ya allah.

tadi aku banyak kena komen masa qti. test pra jpj. "awak ni saya tengok keras je bwk keta," cikgu berkata. namanya En Puat Othman. Muka garang betul. aku tersengih2. malu la kena kata gitu. sedey pun ade. keras? hmm, keras pun keras la encik janji saya lulus pra jpj tu ye? dapat la 17/20.

ok tu. hahaha. ye ker? buat 3 penjuru pun seb baik tak naik bonggol. asyik nak langgor tiang je. phuh, malu dow. sabar je lar. aku kena concenrate ngan exam. tak sabar nak balik umah. da ada anak kucing sekor lagi. comel lotey. aku harap akun & rumet akan sama2 lulus jpj. blehlah race kat ganu nati. hahaha. nak bawak kelisa auto la. xmain la iswara manual tu. abah bley la bawak manual. hihihi....

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers