Saturday, October 03, 2009

at last



"Adik belajar kat mana?" Aku menjawab, "USIM," Dia pun bertanya lagi, "Amik course ape?" Aku pun jawab le "Kimia," Dia menggaru dagu. "Hmm, jarang saya tanya budak USIM yang amik course macam awak ni," Hari ni hari yang sangat gumbira. Aku telah melalui pengalaman yang sangat berharga. Well, first time la buat menda ni. Selama buat sikit2 je kat dalam litar. Hari ni dah masuk jalan raya. Best! Laju la sikit pemanduan tu. Suka. Nak kata takut tu tak lah sangat. Biasa-biasa jer. First time nervous lah jugak. Tapi bila pakcik tu dah mula borak-borak ngan aku, bolehlah meredakan sikit rasa berdebar-debar yang tak tahu hujung pangkalnya tu. Rupanya memang betul la apa yang orang cakap. bawak keta ni best. Lagi2 kalau tekan minyak kuat-kuat. Tapi kena sound la pas tue sebab mengada-ngada nak jeopardize diri sendiri ngan orang yg duk sebelah tue bile dah pecut nih. Dah la beginner, memandai la ye nak bawak laju-laju. Wuhu~ 

1 comment:

tum tum said...

hahaha. besenye pakcik tu dgr fiqh fatwa je. hehe. ;P

bes kan bawak kete..smlm aku drive klia-alamanda-nilai. bwk 100kmh je. kalo above 100kmh, nnti kete kancil tue bgegar. huahuahua.

jannah, cepat2 la bawak kete!! wee.

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers