Saturday, October 10, 2009

today is the day

sekali lagi aku melangkahkan kakiku ke Akademi Memandu Nilai. woh, panas gila cuaca! hari ni aku dapat keta no. 9. hm, dapat cikgu ustaz.

tak pe, takpe. naik je keta terus je cikgu cakap, "Ha, drive masuk jalan raya terus," Whaaa? Aku tergamam seketika. Ye la, da seminggu aku tinggal steering memanglah nervous. Dala time tu lunch hour, memang banyak la keta ngan lori ngan bas bagai2.

phuh, penat drive hari ni. semacam tak improve je skill memandu aku.

...

Hampeh.

Malu le kat cikgu tu. Then, lepas buat 3 trip masuk jalan raya, aku sambung lam litar plak. masalah betul time buat parking. sabor je ler... Malam ni kena baca Ethics. Mengantuk la bace notes ethics tu. mcm kena dodoi je time baca menda alah tu..

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers