Sunday, November 08, 2009

there are only 2 more papers left. phew...


Ada dua je lagi paper exam yakni Analytical Chemistry and also Creative thinking. wow, i'm so eager to finish all up. hihihi. it's gonna be a huge relief. pun bagaimana walau ku kena stay sampai 17 hb 11. ada lagi test yang lagi neves. huhuhu....Skang ni aku ngah stadi bagai nak rak je la di kediaman acacia avenue yang indah ni. Harap2 segalanya akan bertambah baik. Cuaca macam tak menentu, kejap hujan, kejap panas. Semamalam hujan renyai2 time aku terlena masa stadi. Terus bangun and tutup tingkap. Sejuk....

Tak tau la. Sejak dua menjak ni aku mudah je ngantuk. Stadi sikit je. Ngantuk je lebih. Entah nape la. Nak kata makan banyak tak jugak. Asal tengok katil je mata terus layu. Grr, geram nggoh.

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers