Friday, February 12, 2010

majlis naik rumah

Malam semalam, selepas maghrib, kami berenam berangkat ke rumah Ema dan rakan2 untuk majlis naik rumah diorang. Lepas solat Ishak kitorang pun menjamu selera beramai2. Ada nasi ayam, beleda, kek pisang, kek coklat, bagai2. Yang tak tahan bile mak Ina datang bawak ikan siakap masak masam manis. Perghh, memang power! Semua pakat2 makan. Aku yang dah kenyang pun tetiba jer join skali. Ustazah Kartina pun ada same malam tu sebagai imamah solat sunat. Seronok.






Tengah2 menjamah ikan siakap yang sedap tu, ade lah adegan lawak dek bebudak
ni. Itulah Si Ira, raja lawak maskulinah. HAHAHAHA. Tengok la muka
dia ni. Buat muka ape entah. Malulah kot org ambik gambar.HUHUHU. ira, ira. Kitorang stay lam sejam lebih. Pahtu balik umah sebab nak sambung ONLINE. Tidur dengan kenyang dan hepi ooo..lalala!

 



3 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum... nak tanya. ustazah kartina yang jadi imamah solat tu ustazah kartina yang mana satu ye?

Jαnnαhツ said...

Waalaikumsalam... Ustazah Kartina yg dari fakulti pengajian bahasa utama.... yg pakai spek comey comey tu...

Anonymous said...

err... maaf.. saya tak perasan... nama penuhnya apa ya?

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers