Sunday, February 14, 2010

Ms. Boss

Walaupun cuti ni banyak kerja kena buat, aku tetap rasa bosan. Tak tau nak buat apa. Pagi tadi jer rajin sket amik mood pegi drive Kelisa auto bapak aku. Huh, takde sesape pun atas jalan (yelah, dah nama pun jalan kampung). Aku drive dengan muka kebosanan tahap dewa. Dala sorang pun tak nak temankan aku. Wu~

Sorang2 drive, sampai la kat satu simpang. Ada la sorang penunggang motosikal (yg rupa cam xde lesen) masuk ke simpang yg aku tgh lalu. Terkejut badak aku jadinye. Sesuka hati jer dia 'corner' jalan, macam la jalan tu jalan dia. Apa lagi, tangan aku laju je la bagi honk kat mamat tu. Isk, isk, nasib baik aku tak panik. 




Yelah, tupun bawak lam area 20-30 kmph.Setakat tu pun cam da bleh la nak berlagak. hehe~ Masuk simpang, keluar simpang, pusing kiri, pusing kanan, dah
sampai umah balik.

Hoh, tak mencabar langsung. Nama pun keta auto. Cube pegi bawak kereta manual. Hush, tak sanggup aih. Bawak keta memang ser0n0k. Tapi tak kena cara, NAYA. Bahaya, sengsara jiwa.


Takpelah. Anyway, da duk umah ni, senang hati sket. Dapat hilangkan stress belajar kat USIM. (ceh, macamlah kat Nilai sana banyak sangat stady...) Hahaha. Tipu. Tak tension pun sebenarnya. Banyak main + tidur tak berenti-renti. Aku sebenarnya bimbang ngan tahap kerajinan sem ni. Macam dah ada recession yg amat tinggi. Bahaya ni! Nak salahkan umah sewa macam tak patut. Duk lah mana2 pun, mesti maintain. Malas le nak pikir. Penat la. Hm, aku lau lama2 ni, merapu jela kot. Ch0w, nak layan sp0ngev0b..(ejaan sebenar-Spongebob)




No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers