Monday, May 10, 2010

Pisang gergasi


I wanna eat Banana na na na na~

Pisang gergasi ini dijumpai ketika aku bersiar-siar di bandar kuala terengganu. saiznya yang besar mendorongku untuk membawanya pulang lalu dijadikan bantal pelokku... besar saiznye, mahallah harganye. sah-sah tawar-menawar tak diterima. walaupun pada mulanya aku teragak-agak untuk membawanya pulang, namun memandangkan pisang itu lah yang terakhir di toko itu (lakulah tu kot, iye dok), aku bertekad membelinye dengan harga yang "oomph, wallah!". Hahaha, at last dapat jugak sebiji ye? Asal2 nak hadiahkan diri sendiri teddy bear, tapi melihatkan imej aku yang ala2 tomboy ni cam xseswai lak ngan bear yg cute mute tue. Macam tak kena lak ye (banyak ye nyer). Bila aku bawak balik, baru sedar bantal ni besar owh. tergezut badak la jugak. well, orang besar, bantal pun besaw la. Hehe~ yeah, pe yg pasti ni aku punyer..... jangan sesekali berani dekat...ngk!

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers