Thursday, September 23, 2010

GiGi kamu dah elok tapi.......

Tadi, aku ke klinik gigi HEP, appointment gigi. Niat asalnya nak scaling je. Mula-mula, doctor gigi a.k.a. dentist yang cute tu cek la barisan gigi-gigi  aku, then dia cakap, "Sound, sound, sound,...." (Sound tu maksudnye elokla tu). But, tetibe je lepas sampai kat gigi yang atas tu, dia cakap,"Hm ada caries kat atas ni. Tapi kecik jer," Owh, nampak nye aku pun da ade lubang gigi. Kuang, kuang, kuang... Tetiba jer berlubang. Selama ni tak pernah pun berlubang. Aku dengan hati yang kechewa pun bertanya dengan muka seposen, "Doctor, kena tampal ke gigi yang berlubang ni?" Doktor pun kata lah kat aku, "Kena tampallah dik, tapi not today okay. Hari lain la, ye? Kena wat appointment lain la ni." Huhu, sedih nyer. Dah pecah rekod aku yang selama ni tak ade lobang gegey. Ngee~

Then, aku pun buatlah appointment untuk menampal gigi 7/10 nie. Hm, pastu, aku masuk la kelas dr salina. HAHAHA. Bleh pulak bantai tido tyme test yang susah tu. Kenmain lagi bebudak ni bertungkus-lumus memerah otak nak jawab test yang susah tahap gilababeng. Aku lak sewenang-wenangnya tidow. Hush, tak senonoh. Tapi aku memang blur tatao nak jawab pe. Baik aku tido. Kehkehkeh... Memang hantu tido.

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers