Wednesday, September 15, 2010

My creative brothers; thumbs up!

Malam raya hari tu, my brothers main bunga api
kat laman umah.  Dalam-dalam tengah syiok main tu, timbullah idea
bombastic dari otak bergeliga dorang nih, nak amik  gambar cahaya
dari bunga api ngan lampu enset (trail of light) guna dslr adik laki aku tu. Lebih kurang cam melukis ngan cahaya gitu. Adik aku cume ubah night mode and decrease shutter speed  (if not mistaken la) baru bleh tangkap imej lukisan lampu tu. Hebat la DSLR!
Nilah hasilnya. Comel kan? 


Gegelung cahaya dari lampu enset. Ni practice before snap photos with bunga api

Macam ubat nyamuk da...

 
Nur Hearty a.k.a cahaya berbentuk hati (aku nyer art work nih)
 bangga, bangga....


Ni masa adik mat main bunga api. Da macam bentuk ular emas kot. 

Bukan ular sahaja yuols. Naga pun bley gak.


Bentuk double ring.  very beautiful..!
Comey, comey. Very Good!

4 comments:

daznyte said...

waaa!! hebat! hebat!
nop pinjam r kali kamera..
nop beli dop cukup duwet T_T

meeranamera said...

wahhhh... cntik kot.. kreatif sgguh :)

farah che wan said...

hebat3x..
ak suke yang pic love 2..
se g, gune dslr memg klass!!!

N4D♥R4H said...

yg love tu kakak saya yang buat.wahahhaau...

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers