Thursday, October 14, 2010

masalah bengkak otak



▄▀▄▀▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄
assignment + homework + test + presentation ⇨ cramp otak!!
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄▄▀▄▀▄



this occurs as the result of all those suffocating things that happen in my life. well, it's not easy to be me..
ehehehe~ 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ - - -  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ - - - - Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ 


biarlah orang nak kata ape pun, tapi sejujurnya inilah apa yang aku rase right this moment (ceh ayat tak ley blah). otak aku cramp gile skang nih, duk tengah pikir banyak sangat benda nak kena buat. dah la final dah dekat sesangat dah. bukannya nak stadi tuk final, tapi duk sibuk ngan assignment, present, homework, test. wargh!! habis lah aku......huhu~


▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ cReePy stUdent's LIfe pAnIC █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

okay, mari kita burukkan dan serabutkan lagi otak yang dah sedia berserabut dan serabai dengan mengimbas kembali amanat lecturer-lecturer kita pasal kerja-kerja yang mesti disiapkan sebelum final nih. Roll it on!

1) Test Thermodynamics (Chapter 10) 
Structured + Isi tempat kosong
------------
2) Homework thermodynamics
-----------
3) Properties of Al-Li alloy as lightweight 
material in aerospace case study
-----------
4) Production of Chlorinated PVC - case 
study Prinsip Kimia Teknologi Dr Salina




-----------
5) Business plan (buat spa whatsoever)
 deadline before final




-----------
6) Test Nanotechnology
 (first week of study week, possibly Tuesday)




-----------
7) Lab test java (arghh...!!!)




-----------
8) Present halaqoh on Freemason




-----------

█ ▌▐▐ ▐ █ cRazy ▐ █ ▐▐ █ ▌█ ▌▐▐ ▐ █ lazy▐ █ ▐▐ █ ▌█ ▌▐▐ ▐ █ dizzy▐ █ 


phuh, no wonder la sejak dua menjak ni aku rase macam nak pitam je. sakit kepala, migraine, sakit perut. seme ade, bak kata orang; pakej lengkap yang menyumbang kepada hari yang sangat panjang aka bad day.

 ♫ coz we had a bad day....

 (imaginasi diri sendiri ngah nyanyi sambil petik gitar macam daniel powter).  la lalallala  lalalaa ..... (otak dah tak centred)..


tadi aku terjelopok mase before naik keta after kelas thermo. sebelum ni, rase cam nak collapse je tetibe. 2-3 minggu lepas, terjatuh kat depan dewan kuliah lepas kelas metal alloy. jatuh terduduk plak tu. lawak betul. ape kes ngan aku ni? kawan-kawan tumpang gelak je la tengok aku jatuh terjelopok macam nangka busuk. ade ke patot? isk, isk. mujur Mr K tak ade kat situ. kalu tak, jatuh saham aku. hahahaha... scandalous? maybe not.





  ❤          ❤


1 comment:

Anonymous said...

oit kakak,sape Mr K? awat ak slalu tatau latest gossip ni?
p/s- pliz t care of urself.kalo kite sndri xjg,xde sape nk tlg jagakn dh utk kte.be strong k! -adikmu hok dtg nyibuk bilik mu&jil sokmo huu.. :)

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers