Friday, October 22, 2010

self-torture

hari ni, aku bangun dengan semangat berkobar-kobar demi menyiapkan case study PVC tu. bangun je terus mengadap laptop dengan tak bersarapan & muke penuh cuak sebab banyak keje nak kena buat . perut lapar tapi malas nak layan.  hoho. aku memang camni, kalu dah set aim tu mesti nak kena siap jugak. mana taknya, deadline assignment case stadi tu pukul 5 petang hari ni. mestilah nak kena siap jugak walau apa pun nak jadi. last-last, perut mula berkeroncong dalam pukul 11 pagi. wuhu, mealtime... tapi aku takde selera nak makan sebab dah niat nak siapkan dulu menda alah ni b3fore lari dari meja aku. setelah berjam2 mengadap laptop kesayangan, siap la jugak keja mengedit aku. dalam pukul 1.00 ptg baru siap. kepala dah stat pusing2 da, petanda awal migrain sebab perot kosong masuk angin. lepas smayam, aku pun pergi lah print. lepas tu, makan lunch(sorang-sorang) dengan lajunya. dah name pun dari pagi tak sentuh pape, terus wat keje, ngadap laptop berjam2, memang le lapao. sampai rase nak muntah dek makan lewat. perut kosong, pahtu sumbat makanan berat banyak2. camtu lah jadinye.

                                            
buweeeekkkkk!


it was some kind of self-torture. hahaha, indeed it was i guess.  yelah, menahan hak perut untuk makan. semata-mata untuk menyiapkan kerja. yelah, aku takut lau aku lari dari keje, aku akan hilang fokus. tu je sebenarnya. konon-konon nak sekali harung je la. senang.

jangan la jadi macam ni. tak elok untuk kesihatan (speaking for yourself)

1 comment:

Jαnnαhツ said...

shima, mr k tu bukan sape2. saje je. hahaha. wey, aku memang gini. teruk kan. tak reti jaga diri sendiri

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers