Wednesday, October 13, 2010

what a pain

Tadi pagi, aku bangun tidur dengan kepala yang berat. Malasnya nak bangun. Namun demi sebuah test yang bakal dihadapi, aku bangun lalu terus bersiap-siap untuk ke kampus. Selepas siap pape yang patot, kami bertolak ke kampus. Sampai je, aku ngan dzil panjat tangga ke bilik Puan Fatin kat 3rd floor FKP. Penat sket. Then aku duduk selama 2 jam mengadap paper java tue. Soalan tu susah jugak. Tapi  dah nama pun programming, mesti ar t0ugh.

Lepas je test, pegi turun nak beli lauk lunch. Tetibe je perot aku berkeroncongon. Memulas. Sakit..! Aduh.... cepat-cepat aku beli lauk. Pahtu menuju ke loitet/dantas (kacap terlabik). Woh, stomach cramp menyerang lagi. Belah kiri. Wuwu, ni mesti silap makan. Aku pun terpikir-pikir jugak la apa yang aku silap makan semalam. Oh, baru teringat! Sotong pedas... Ooooooo~~~~ pedas tak ingat dunia. Lada bersepah. Tapi sedap. Dasyat lah efek sutun pedas tu. 


❝ Siyes PEDAS owh !!❞ 

Masalah, masalah. Aku kena jaga pemakanan aku coz perut ni macam tak tahan pedas melampau. Nanti mula lah meragam. Tak senang duduk dibuatnya. Harap mulut jer selera besau, nak makan sedap dan pedas. Perut tak bleh terima menda pedas2. Urrr, tak sanggup aku sakit cenggitu lagi. Perut macam kena perah dlm mesin basuh. Mujur tak putus jer usus-usus aku. Aaaaaaaaaaaaaaaaa~

1 comment:

♥NadalRaff♥ said...

NI video bubu n goldie;
http://www.youtube.com/watch?v=_fwltMCSnGU

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers