Monday, December 06, 2010

ingin tahu siapakah boneka illuminati?

tahukah anda, sudah terlalu ramai artis-artis barat yang menjadi alat iluminati dalam menyebarkan lagu-lagu berunsur kesyaitanan? tahukah bahawa iluminati itu sendiri ialah sebuah organisasi yang bernaung di bawah freemasonry? saya pasti, sudah ramai peminat di luar sana sudah mula menyedari akan ancaman ini yang disalurkan menerusi hiburan secara langsung atau tidak langsung. artis-artis inilah yang berperanan membawa pengaruh kesyaitanan menerusi kawalan minda (total mind  control). sesetengah daripada mereka benar-benar mengerti akan maksud setiap lagu yang disampaikan. sesetengah pula dikatakan hanya mengikut arahan daripada composer lagu. bagi yang tidak mengetahui apa makna lagu yang bakal disampaikan, di sini lah para composer lagu akan memainkan peranan mereka. mereka akan menyelitkan subliminal message dalam lagu yang dibuat. subliminal message atau mesej bawah sedar ini hanya dapat dikesan melalui peralatan-peralatan tertentu. di internet, terdapat kenyataan daripada beberapa orang peminat bahawa mereka telah mengesan kewujudan mesej-mesej tersembunyi ini dalam lagu-lagu popular yang didendangkan oleh artis-artis antarabangsa masa kini.


kenal siapa ini? lady gaga mempunyai berjuta-juta peminat sebelum mereka menyedari cik gaga ni sebenarnya penyembah syaitan. tak percaya? tengoklah video klip alejandro (sebutan alehandero). anda akan tau kebenarannya.


satu scene memaparkan gaga sebagai paderi luciferian (paderi yang sembah setan) dalam klip alejandro. lagu ni dah kena banned lama dah kat malaysia. kat luar tak taulah. aku pun pernah terminat lagu alejandro sebelum tau makna sebalik lagu ni. kalu nak tau, kena faham setiap simbol yang dipaparkan dalam videonya. simbol-simbol tu jelas menunjukkan gaga ialah penyembah syaitan. tak perlu berteka-teki kalau nak tahu maksud simbol yang ada. alejandro cuma salah satu videonya yang mencetuskan kontroversi. ade lagi video lain yang lagi berani dan extreme; telephone, bad romance, paparazzi. most of her songs are related to satanic worshipping. wake up people! she's no ordinary singer. she's the illuminati's puppet.


memperkenalkan ketua iluminati remaja masa kini, justin bieber. sape yang tak kenal justin bieber, alamatnya dia adalah katak di bawah tempurung (sori to say). mana taknye, dia yang bersuara merdu (ala-ala perempuan gitu) meletup habius habis skang nih siap leh collaborate ngan usher (usher pun illuminati jugak lau nak tau). walau bagaimana pun, jangan sesekali terpedaya dengan wajah innocent mamat ni. he's indeed popular with his chart-hitting song, baby. lagu ni memang dah jadi kegilaan ramai muda-mudi skang ni. tapi berapa ramai je yang tahu lagu tu ade subliminal message. kalu rase eager nak tau, surf sendiri kat youtube.  tak pun, tekan je link ni  justin bieber the iluminatist . (see his hand gesture? that's clearly the symbol of devil worshipping). recall any other artists doing the same hand gesture? many rock legends like to show the same symbol. 



lihatlah belakang baju madonna. korang kenal tak tu gambar ape? in fact, ini ialah gambar sebuah piramid yang belum siap dengan sebiji mata di atas puncaknya. mata ini digelar 'the all-seeing eye' yang disandarkan kepada al-masih ad-dajjal. piramid ini melambangkan penubuhan sebuah pemerintahan dunia baru "the new world order" yang diketuai oleh dajjal. pemerintahan ini pula akan berpusat di jerusalem, di mana temple of solomon akan menjadi bangunan pentadbirannya  fyi, imej ni juga dapat dilihat di belakang duit kertas 1 dollar US. 


ha, ini dia. see? jelas di situ gambar piramid dengan mata satu di belakang wang kertas satu dolar US. so, what do you people say about this?



lambang mata satu jay-z


lady gaga pun bangga semacam tunjukkan gaya mata satunya


miss good girl gone bad ni pun nak bermata satu jugek. tak paham aku. tuhan bagi dua mata, dia nak satu mata. pelik betul manusia cenggini. tak bersyukur. kalau korang nak tau, rihanna pun bernaung under illuminati gak. lagu umbrella tu bukan ditujukan kepada 'the man he loves' tapi kepada satu spirit iaitu satan, satan yang bagi dia fame and money.  in fact, lagu disturbia dia pun berunsur syaitan jugak. ade satu lirik dalam lagu tu yang berbunyi lebih kurang macam ni  "it feels like the darkness is the light". sekejap darkness, sekejap light. mana satu? see how they try to fool us. what a confusing statement.


banyak lagi artis yang berunsur kesyaitanan nie. tapi aku pun tak boleh lah nak specify satu-satu. penat otak nak kena pikir, lenguh jari nak tekan kibod nih. korang carilah sendiri kalu minat. kite bleh nampak mereka cuba menguasai minda orang ramai dengan lagu-lagu berunsur kesyaitanan. lagu-lagu yang berunsur keamanan dan kemanusiaan akan cuba dihapuskan. lihatlah sendiri apa yang telah berlaku kepada saudara islam kita, michael jackson yang kononnya mati akibat strok. ura-ura mengatakan beliau mati dibunuh oleh illuminati. mereka tidak mahu lagu-lagu yang menyentuh isu keharmonian, keamanan, keadilan, dan persamaan antara manusia menjadi siulan orang ramai. instead, they prefer us to be in delusion with their meaningless or even worse, satanic songs. 

terserahlah anda mau percaya atau tidak.
tiada paksaan dalam kes ni. la ikroha fiddin....


apa motif letak gambar maher zain? motifnya, saya dah beralih minat muzik kat dia lah. lagu dia sedap didengar dan ade mesej bermakna. bukan macam lagu-lagu barat yang cam best tapi maksud entah ape-ape tu. lagu maher zain yang saya suke gile ialah :

 .:hold my hand:.
.:open your eyes:.
.:for the rest of my life:.
.:insyaallah:.
.:barakkallahu lakuma:.

memang bermakna habis lah kalu dengar lagu maher zain kite ni, terutamanya lagu insyaallah. memang bleh bagi motivasi di kala kita berasa down, tension, marah atau kechewa dan lain-lain lagi perasaan yang seangkatan dengan itu. 

ok, that's all from me. thanks for reading this entry. 

salam muhibah.....peace!

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers