Thursday, December 16, 2010

pole dance bersama goldie

Post kali nie ialah  pasal kucing kesayangan kami sekeluarga. Namanya Goldie. Bulunya oren ala-ala emas gitu, sebab tu lah kami seluarga sepakat membawa berkat panggil kucing tomey (ejaan mengada untuk comel) ni Goldie. Begitulah ceritanya asal-usul nama Goldie nie diberi. Kucing kitorang yang satu ni suke posing (lol). Buktinya? Masa Din keluar rumah nak amik gambar sceneries kat area rumah kitorang nie, si Goldie yang tengah duk celah-celah semak terus berlari-lari kegirangan ke arah adik aku yang lengkap dengan equipment (the one and only equipment, kamera DSLR) nak amik gambar. Apa lagi, kucim yang comey momey ni pun shoot photos la skali. Macam-macam aksi dia buat, siap buat pole dance lagi. Hahaha, kucing pun nak pole dance gak lol. Disebabkan takde bajet, pole dance ni cuma guna pole pagar umah jer. Hahaha.... Jom tengok aksi-aksi lucah lincah Goldie yang sungguh comey momey cute mute tooot... gitu buat pole dance. Roll it on....

Kucing kental ber'playground'kan semak. 


opocot, jatuh kang...


pose Goldie atas pole pagar dawai 
(siyes sponsor tak cukup bajet nak beli dance pole yang baru)

Miow, miow, miow!!! (translation: aduih, dawai kokot cucuk mata. Sakit...)


handsome kan I? Macam pussy cat dolls puss in boots



eh, cam mana nak turun nie?


Din: nape bulbul takde mood nak photoshoot?
(*bulbul tu gelaran manja bagi bubu)

Photoshooting terpaksa dihabiskan secepat mungkin kerana mood kucing-kucing kami yg tak menentu. Lapar barangkali.  Hehe.....(memang post merapu tahap lipan cipan). Thanks for reading this mediocre entry. Wallah!

*credit to my brother 

chow cincai~

3 comments:

eZad niMo said...

hehe, kwn harimau hitam. :P

Jαnnαhツ said...

kamu mmg pggil kucing tu harimau ke. waah, mesti kucing tu gagah cm rimau ek...

Jαnnαhツ said...
This comment has been removed by the author.

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers