Friday, December 31, 2010

sELaMat TinGGaL 2010, sELaMat DaTaNg 2011


I just captured something interesting. Sepanjang tahun 2010 aku da postkan  99 entries kat blog yang serba kekurangan nih. Tinggal satu lagi je nak cukupkan seratus. And now, I'm writing my 100th entry! Wah, dah sampai seratus dah. Dah la kena tepat-tepat pada hari terakhir (that is 365th day) tahun 2010. Congratz vintage freelancer, congratz to you... (*applause*)

yay, post ke-100!!

Well, a hundred posts a year is quite a number for me. Though my posts aren't that much informative and beneficial for those who'd already read some of my posts, still, I feel content because I get to express my feelings and share my thoughts on things that happen around me. Sometimes, it is hard to explain those kind of complicated emotions and I found it a lot more convenient to express them by writing. I cannot harbour my feelings coz it'll hurt me from inside.

 That's why writing had helped me relieve my stress.  Yes, I write for a living. I feed my soul when I feed my blog with the entries. Though the entries may be short or simple, but it shows how I feel and I'm always happy to 'tell' something or someone about those mixed-up feelings so that I won't feel that I'm all alone in this world  with nobody to share my problems with. At least, there are someone out there who would most probably read these mediocre posts, although they may take only a glance of it. That's okay though.  Some of them even leave some supportive comments and I really appreciate that, very much.

Okay. Tomorrow is January 1, 2011. We will soon leave the year of 2010 which will cling with it lots of memories soldered in my heart.
Be it sweet or bitter, salty or sour, it will all become lessons for me. 

Semester depan, aku akan belajar banyak benda baru. Harap-harap aku dapat cope dengan masalah-masalah yang akan datang. Satu lagi, aku kena urus Seminar Kimia yang julung-julung kalinya bakal diadakan di USIM (sebab course kimia kat USIM ni baru je first batch so kitorang takde senior maka kamilah seniornya...). Hope things will get well in hand.

Result semester 5 agak memberangsangkan sebab naik lah jugak pointer tu dari semester 4. Dan aku bersyukur-syukur sangat sebab aku dah repeat java and result java aku dah melonjat tinggi setinggi lompat si katak lompat daripada F kepada B. Yahooo~~~ Tahniah juga kepada kawan aku yang repeat sekali tu, naik jugak grade dia. Tahniah. Tahniah!
.
.
.
.
.

That's all bebelanku pada hari Jumaat yang mulia ini. 
Sekadar mencukupkan bilangan entri menjadi seratus. kehkehkeh~

Babai. 

Babai 2010. Bai.


5 comments:

Erma Fatiha said...

kawan mung tu aku kew?kehkehe..

selamat tahun baru!=)

Jαnnαhツ said...

ya.... kwn2 kita ramai yg naik sem lepas. syabas

Na said...

ur!uh (sam's voice)

moga2 2011 jadi tahun yg lebih baik dari tahun sebelomnya...

Erma Fatiha said...

owh..aku ingat mung kate aku..sebab mung tulis kawan yg repeat..hahaha..

SyedGraphiX said...

wahh. tahniah entry ke 100! XD

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers