Sunday, February 27, 2011

feels like giving up


rasa macam nak give up je buat thesis. begitu rapuhnya semangat aku ketika ini. tapi, kalau aku stop kat sini dan pergi stadi menda lain, fikiran pun takkan tenang sebab masih terfikir-fikir pasal thesis. 

rasa macam nak submit je proposal aku yang baru sekangkang kera tu. tapi nanti kalau dr aziz tengok aku punya lackluster work tu, mesti dia marah. mana-mana supervisor pun mesti akan marah punyelah. buku-buku, seme dia da bagi. pun aku still malas nak belek. dah spoonfed pun masih liat lagi nak gerak. please, jangan ah tiru aku yang malas ni.  

p/s: otak masih ligat dengan seminar. parah, parah...


penat dah mengeluh... bye, sambung buat proposal.

5 comments:

ErmaFatiha said...

omeyla kuceng tuh..rindulah nak peluk kucim aku

Anonymous said...

kakak, nk ltak gmbr ni kt fb ak ley? haha -ur adik

Jαnnαhツ said...

shima, amik je la. bukan gambar aku pun. cilok dari google je pun.

Anonymous said...

dun give up.. -abang- ha3

Jαnnαhツ said...

haha, sape pulak yang meng'abang'kan dirinya ni...mu ke mi?

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers