Tuesday, February 08, 2011

serius lawak!


Now I'm kind of tensed so I went surfing and then I found this hilarious video. I just can't stop laughing. Yes, it is so funny yaw! Memang crazy habis la, lagi-lagi part yang dia nyanyi lagu rihanna tu. Either way this guy reminds me of mariaelena. Anyway his english is like AWESOME, just like mariaelenazarul. Boleh pair la kot dua-dua nie, buat video skali. NigaHiga vs MariaElena, mesti gempak habis.

                                          

Banyak lagi video yang si NigaHiga ni buat. Ada yang satu lagi tu, lawak gak, video parody filem Twilight. Tengok lah kalau nak gelak. Serius lawak. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha.......... (memang tak dapat berenti gelakkan video nie)


4 comments:

cik FS said...

hahaha.. mmg serius lawak..!!
nk tgelak bila dia jd rihanna..

jannahheaven said...

siyes lawak. mmg asyik gelak je walopun dah tengok berkali-kali. i love you ryan!!

JoheumSaramWannabe said...

mu dah catuh jinta kat nigahiga dah ke? wosh!

dia jadi chris dan rihanna ker lam ni??

Jαnnαhツ said...

ye buat cite nape chris pukul rihanna dalam versi sendiri. seme dialog adalah lagu rihanna dan chris brown. kalau tahu lagu dia, 'take a bow', sure gelak terbahak-bahak....

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers