Thursday, March 17, 2011

Angan-angan

Best kan kalau ada software windows 7 yang ori, tak la lappy aku jadi macam ni...


hitam je background dia. dalah ada tulis "this copy of windows is not genuine". betul-betul boleh buat aku jadi grumpy. memang lah tak ori. dah nama pun student, mana mampu nak cari duit untuk beli software yang ori. beratus tu. hm, kalau software ori, takkan jadi hitam macam ni lah. mesti jadi cantik je ngan background2 macam nie. 





tapi skang ni berangan jelah. (T_T)

1 comment:

Erma Fatiha said...

aik? mung punyer window 7 xori ke?

cube tengok ni

http://maidaribendang.blogspot.com/2011/02/tips-untuk-pengguna-windows-7-yang-tak.html

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers