Sunday, March 06, 2011

Awesome Weekend at Tiara Beach Resort

It was a very exciting outing with my friends. Why? Because, we went to spend our Saturday by joining the PMO Family Outing at Tiara Beach Resort in Port Dickson. It was an annual event organized by Petronas. You must be wondering, why would we go there? We are not even working at Petronas. Heavens no! Well,  it's all thanks to Dzilal's father (and also Dzilal for driving us all the way to PD, thanks!) that we got to spend our weekend with such event. We went there as to represent her father who couldn't make it to the family day  event and we were like a real family with real children, but, of the same age. Haha, funny I guess. Or not?


Dalam keta pun nak amik gambar. Memang hardcore punye camwhores

Pemandangan dari dalam bilik

Wajah segar di pagi hari before join game sukaneka. 
Natural beauty kah ini? 

Besar hamper...

Kami sempat bergambar dengan hadiah sebelum pulang. We played 2 games under women adults category. 2 games! And to our surprise, we got 3rd place in Chaplin and 1st place for Underwater Treasure Hunt. Chaplin punya game memang lawak habis. Serius! Mana taknya, kitorang kena pakai kain pelikat dan kena kepit bola kat celah kangkang, lepas tu kena jalan dari seberang sana ke seberang yang satu lagi. Memang lawak macam Chaplin la. Ade jugak yang buat gaya pocong (aku lah tu, nak menang punye pasal). Hmpfftt. Macam mak-mak pulak ye dapat tupperware. Kitorang tak bawak camera masa main sebab memang takde sape yang akan amik gambar, semua pun main. So before balik je lah sempat nak posing ala-ala ratu gitu. 

Lunch yang amat oomph, wallah!

Farah: Wah, santai kan kita, Ain?
Ain: Emm...

best tahap gaban dapat mandi pool (walopun skali ngan bebudak kecik baya 9-10 tahun) memang terserlah elemen ketidakmatangan di situ. well, ada kitorang kisah?

It was such a great event. We were so happy to join the games and we even won the prizes. Wahaha! I really love  the second game which we got the 1st place for. The Underwater Treasure Hunt was so fun! I was so engrossed looking for the pieces of puzzle in the pool until I felt like dipping in the water forever! Exaggerating  statement. Yeah, memang best sampai kitorang rasa macam nak duduk lama-lama je dalam pool tu. Siyes best (berapa kali mau ulang da..).

till then, chow!

2 comments:

Erma Fatiha said...

wah bestnya=)

mu pandai berenang ke janah?

Jαnnαhツ said...

to ema: mana ade pandai berenang. ira je yg pandai. aku kuak-kuak ke kaki tu, da mcam itik pun ade....

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers