Monday, April 18, 2011

escapism

Waaah!! It feels like heaven lah once da duduk kat umah nie. Boleh relaks dengan sepuas hati. Memang betullah apa yang orang cakap, Rumahku Syurgaku. Indeed, it is true. There's no such place as cosy as home. Hehe *evil snickering*


Risau la jugak sebenarnya sebab aku ni terlalu santai sampaikan mood study pun da tak ada. Haha. Memang kaki lepak la jugak aku ni once da duduk rumah. Walaupun takde apa sangat nak buat kat rumah ni, still rasa happy. Boleh je buka laptop jap, pastu tengok tv,  then main game, tak pun dengar lagu, so on so forth. Heppi! (grinning).  Tak payah nak serabut-serabut otak nak kena pikir itu ini. Stress la jugek kadang-kadang bile tyme nak kena consider banyak menda tu. But now, I'm free yaw! Jealous enough? Nope, don't be. Coz it's just the beginning. 

There are still lots of things I need to do. Even after final exam, I will be doing my labwork. Uh~oo~ Just by thinking of it my body would pump oozing adrenaline. Why? Because it's been nearly a year we didn't do lab practices. I repeat, a YEAR!  I'm scared that I'm gonna be careless when it comes to 'playing' with those apparatus and hazardous reagents whatsoever. Nervous woh. Neves!

Dah la supervisor aku cakap experiment aku tu berbahaya. Boleh meletup tube furnace tu katanya (kalau tak kena cara la..). Creepy woh! Kalu buat keja lackadaisical, mesti akan ade kebarangkalian untuk accident tu berlaku. Takut, takut. Don't wanna die because of my own recklessness. No want.

Well, I'll just have to get it done. Just pray that you won't die due to any reckless act. Be careful, that is.

Yeay, I'm free! (for now at least)


4 comments:

Erma Fatiha said...

aku pun seronok giler tiap2 malam berdakap dengan jojo kesayangan

Jαnnαhツ said...

seronok kan? tp seronok tak lama. esok malam da naik bas balik, wuwuwuuw~ mu balik nilai bile lak?

Erma Fatiha said...

aku balik hari jumaat.tp esok dah nak pi perlis.amek adik aku kat matrik...nampaknya xstudi la aku.hahahaaaa

Jαnnαhツ said...

best gile kot mu balik jumaat! aku dah balik malam ni dah. wuwuwuwu. nak nangis la camni. Tapi aku duk umah bosan la jugak siang2 adik2 gi skul mak ayah keje so aku lonely la jugak. kawan ngan laptop je lah. haha. tp lau balik nilai kene stadi lak. aiseh~

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers