Wednesday, April 06, 2011

Of Polymer & Steamboat

Disebabkan macam-macam menda dah berlaku hari ni, maka macam-macam jenis perasaan telah melanda diri ini, lalu perasaan yang bercampur gaul hingga sebati itu telah menggerakkan jari-jemari yang tak berapa nak runcing ni untuk tulis blog. 


Firstly we did a lab experiment for Polymer. Macam last week jugak yang buat pakai viscometer, tapi guna larutan Caragener yang dicairkan. So, it was a little bit much faster than before-lah. Dalam pukul sebelas pagi camtu dah siap semua. Complete. Then, sempat jugaklah hosmet aku si Farah tu snap gambar guna enset baru dia. Ehem. Macam-macam lah lagak budak 3rd year IChemTech ni bila dah kena buat eksperimen dalam lab kimia. Silalah scroll kalu rase rajin. Tehee~




Chemists kita tekun buat labwork




Tekun menenyeh 'belon merah' pada viscometer










Petang tu, kami terkejut beruk sebab tiba-tiba je ada test Electrochemistry. Semua cam blurred la jugak sebab takde sorang pun ingat ada test. Wahaha. That's the bad news. The good news was, Dr nak belanja STEAMBOAT! Diulangi, STEAMBOAT! Yabedabedu!!!!  Best gile. Hihi. Maybe kitorang pegi before final exam ni. Aku agak Dr mesti nak kasi semangat sket b4 kitorang  amik exam. Thanks Dr.

2 comments:

Anonymous said...

yes,, gambar aku ada,
-perantau

Jαnnαhツ said...

(>_<) mood hepi nak makan steamboat.

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers