Tuesday, August 23, 2011

header untuk si budak lanun

I got so bored. Instead of doing nothing, I feel like helping my sister to change her blog banner (BELOG LANUN). And the result is as below:




Header number 1: Very the sempoi way to ask the readers what tyme is it now??? the answer is = masa untuk tengok belog kita yang tomey!


Header number 2: What do you say about unfolding my bloggeh?



Header number 3: A lil bit childish with that rainbow-ish colours. Are you into the colour?




Header number 4: Tak pun amik yang nie. I like it coz it's simple and looks just nice. Modesty is there. (fyi ni design last skali yang aku buat. betullah ape yang orang kata, last but not least. indeed, it's the best, kan? kan? kan?)
.
.
.
.
.
.
.
.
.


p/s: my sister is not a real 'lanun'. jangan salah faham babe. saya panggil dia lanun sebab nama belog dia ada trademark lanun. yeay, go go ahoyy!

p/s/s: sape-sape yang nak tempah banner bolehlah contact saya lepas nie. the fastest way nak order banner ialah dengan bagi komen untuk post nih. komen la banyak-banyak iye? ehehehe. 

2 comments:

RONALDHRAH WISELY said...

Samnida rigatou, nee chan


nak tengok city hunter la

✿....rossa alina....✿ said...

rajinnye buatkan header org.. :)

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers