Sunday, August 28, 2011

the treat










Rumah nie dah jadi lebih kecoh dan kepoh dengan kepulangan adik dan abang lelaki aku. Ye lah, selama ni ade aku, adik pompuan aku si ahooyyy, ngan adik laki aku yang kecik tu je kat rumah. Memang tak berapa nak bising (walaupun aku selalu je gelak-gelak ayu ngan si ahoyy tu every time before lelap mata). Tapi bila balik je dua orang makhluk nie, memang bingit la rumah. Ade je bende yang dibualkan. Kadang-kadang volume sound  tetiba jer naik time awok-awok ni buat lawak. Lagi-lagi adik aku si Din tu. Ade je idea kreatif dia nak kasi kitorang sefamili gelak. I'm lovin it though. 

By the way, tadi diorang nie pegi shopping kat KT. Aku pesan awal-awal da kat abang aku suh beli Big Apple coz aku suke donut (mengidam punya pasal). Huhu. Last-last diorang bawak balik dua kotak! Sure-sure tak habis dow. Manis giler. Sedap tu memang tak payah nak cakap tapi dek kerana manis yang teramatlah sangat maka ade lah yang extra tu, terlebih sebab tak habis makan. Hm, nampak gaya, sahur makan donut ler jawabnyer. Anyway, thanks to my brother, Din, coz he gave us the treat. Orang baru masuk duit la katakan. Hahaha. Bagus, bagus. Lain kali boleh la belanja lagi (muka tak malu mintak penumbuk).





.
.
.
.
.

ciao for now~




Kucing busuk lupa jalan balik rumah... hahha!

2 comments:

RONALDHRAH WISELY said...

ooooew..! aaa! ale ale ale!

is this we call nice guys~

~Laparnya...apa kes post pasal makanan sejak dewasa ni?

Jαnnαhツ said...
This comment has been removed by the author.

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers