Saturday, September 17, 2011

majlis doa selamat

Lokasi: Bangi
Waktu: 6.00 pm-10 p.m

Perjalanan dari Nilai ke rumah Mak Cak (mak sedara Dzilal) yang terletak di Bangi hanya mengambil masa 10 minit. Sampai je kat sana, kitorang join group tuan rumah baca Yasin ngan doa selamat untuk mereka yang bakal mengerjakan haji di Baitullah. Dalam pukul 6.30 petang, mereka-mereka dijemput menjamu selera.   Makanan? Mantop. Tapi tak berapa mantop jikalau anda sedang berpuasa. Kena tahan lapaq walau terliuq lagu mana sekali pun tengok depa jamu selera depan mata hang (sejak bila aku cakap utara ni? konpius).




Hohho, korang makan tak tunggu aku ea? Sampai hati. Wuwu *muka poyo buat-buat sedih*


Haha, dah banyak kali Pak Cak (uncle Dzilal) cakap macam tu kat aku. Maybe sebab muka aku kesian sangat bila tengok depa makan. Dugaan betul lah kalau poser tyme raye nih. Sabar Jannah, sabar. Ada 15 minit lagi. Jangan sia-siakan puasa anda. Chayyok bebeh!




Ha, bila dah azan, melantak lah engkau sepuas hati. Hahaha.



Muke-muke legend



Kami suka baby, baby pun suka kami. 



Thanks to Dzilal, Pak Cak, Mak Cak and everybody. Kenyang siot perut buncit-buncit.


Pictures credit to Ira.




mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers