Sunday, September 11, 2011

oh! ribut di Nilai.



Ye, ribut di Nilai. Rasanya, pokok roselle ni pun tumbang sebab ribut yang sama berlaku pada malam hari raya ketiga hari tu. Sebab on the way balik dari Kelantan ke Terengganu hari tu, memang banyak pokok-pokok terbalik sepanjang jalan kat area Mengabang Telipot tu. Banner kedai-kedai pun habis berterbangan. Dahsyat gak ribut tuh. Masa tu, aku and family ada kat umah Tok ngan Tokki belah ma aku di Pasir Mas. Memang lebat la hujan. Lebat sangat. Malam tu tidur dalam kesejukan. Brrr!


Now, ada aku ngan Farah je kat rumah sewa ni. Yang lain maybe sampai esok coz esok takde kelas lagi. Wuhu. Bosannya. Mujur ada Strawberry WiFi nie. Kalau tak mati kutu lah aku jawabnya.



I is BORED cat.

4 comments:

Ronaldhrah Wisely said...

comey kuvcing tu huu

Jαnnαhツ said...

hoh, kucing plop hok mu napok. bukan pokok terbalik tu. grrrr.... rictusempra (nada draco)!!!

teha said...

comel gile kucing tu !

Erma Fatiha said...

comel kuceng kau beb

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers