Friday, November 11, 2011

11.11.11

What a beautiful date! The moment I type this sentence, the clock shows 12.00 A.M. (sharp) of November 11, 2011. Wah, bertuah kot. Tarikh chantek punyer. Ni yang rase nak menulis blog nih. Hmm.

Sejak dua menjak nie, aku dan adik-beradikku terlebih banyak ketawa. Kenapa aku cakap macam tu? Well, sebenarnya, kitorang ketawa sebab tengok video yang kelakar nak mati. Video cut scenes citer mat saleh, tapi dubbing ngan subbing orang Melayu. Dah la suara ikut gerak bibir. Real habis! Siyes kelakar dow. Mula-mula aku rase cam harem je video-video tu, tapi bile tengok lama-lama, tergolek-golek pulak aku jadinye. Tak tahu lah kan korang rase kelakar ke tak tapi kitorang 5 beradik memang gelak gile-gile lah bile layan video-video si Farady Anwar nie. Kalu nak tahu gile ke tak gile video-video mamat nie, korang layan lah kejap videonyer kat bawah nie.

Temuramah dengan Rooney

Kertas Warna

Jepun VS Cina

Teh ais dan Teh O Ais


Tapi, banyak sangat gelak tak elok la wey. Nanti boleh jadi kau nangis pulak. So, bersederhanalah kalau nak gelak. Takut at the end of the day, kau menangis tak berlagu. Bukankah sudah ade peringatan daripada Allah yang berbunyi:


So berpada-padalah kita dalam bergelak ketawa ye? Huhu.



5 comments:

rumet xcomel mcm rooney said...

Ahjushi:jgn buat muka comel kt sini
...ngahahaha
Rooney: *gelak malu2
* bunyi cengkerik

Ahjushi:kamu prnh rase air terjun?
Rooney: xpernah(tersipu)....sbb mak xbg
** bunyi cengkerik lg

Ahju: tp kn awak xboring k tgok muka saya?
Rooney: mcm BA**

Ahju : Bhasa apa nie awk cakap?
Rooney: bhs sc

Ahjushi:so rooney ade fb?
Rooney : fb page...erm saya ad tp yang..
Ahjushi: xrmai org like pg kamu??
Rooney : cube ko diam

haha, seyes lawak.dlm byk2 koleksi vid y nie ak plg xthn gelak. Giler2 punye paler si Farady Anwar

Jαnnαhツ said...

haha, memang lawak gile.

mu tak tengok ke yang kertas warna? yg tu kelakar jugok. saket perut aku gelok. haha.

Kertas warna said...

da tgok sumer kt post mu tp y nie plg lawak

Shah Rizar Mohd Basir said...

LoL.. mmg lawak.. hehe

Anonymous said...

11 hb 11 2011 tarikh lahir andhika!

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers