Thursday, January 19, 2012

Hooray!

Alhamdulillah. Dah habis pun final paper Oleochem and Petrochem tadi. Gembira! Gembira sebab lepas nie dah takde exam dah. Gembira sebab lepas ni tak payah stadi bagai nak rak dah sebab nak jawab exam. Gembira sebab dah tak payah masuk stadium jawab exam. Aku kegembiraan!

woaah... heaven rase hati!


Namun...

Berakhirnya peperiksaan itu juga bermakna pengajianku di USIM sudahpun melabuhkan tirainya. Lepas ni takde dah kena masuk kelas. Tak de dah la nak kena mengadap buku rujukan tebal-tebal. Takde dah nak setadi sama-sama ngan kawan-kawan macam dulu. Takde dah hilai tawa masa buat setadi group. Takde dah makan malam pukul 7 sambil tengok drama Melayu. Takde dah late night supper bila tibe-tibe rase lapar time stadi. Takde dah outing ngan kawan-kawan bila bosan hujung minggu. Yes, aku bakal merindui saat-saat itu. Saat-saat berharga bersama kawan-kawan aku. Akan ku kenang kamu dalam doaku. Sob, sob.

Lepas ni seme akan mengharungi dunia baru. Insya-Allah nanti seme akan praktikal kat tempat praktikal masing-masing. Moga segala urusan dipermudahkan Allah. Ameen~


1 comment:

little ain said...

untunglaa sume da abes. jeles nih! >.<

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers