Monday, January 16, 2012

last paper

Omo omo. Tadi dah selesai menduduki peperiksaan untuk 2 subjek iaitu Kimia Perindustrian II dan Rekabentuk Reaktor. Lega dah selesai dua paper. Fuh. Sekarang ni, tinggal satu je lagi paper untuk final exam final year aku kat USIM ni. Apa lagi kalau bukan paper Teknologi Oleo dan Petrokimia. Ah, serious kebimbangan! Ya Allah, tolong hamba-Mu yang serba lemah ni. Wuhu.

"Nikmatilah saat-saat terakhir di tahun akhir coz lepas ni dah tak jumpa dah kawan-kawan se-havoc vavavoom macam diorang. Sob, sob,"

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers