Sunday, April 22, 2012

What made me sad

Aku suka gila dengan menda satu nie. 


Yes, wedges. Wedges! Especially yang macam gladiator punya tu. Cantik dow! Namun, aku takkan dapat memilikinya. Sebab??

1) Sebab aku cepat letih. 

Even pakai flat je pun aku akan jadi sangat penat, especially kalau masa shopink. Memang akan bertambah sangat penat kalau pakai wedges!

2) Sebab aku tak stabil.

Selalu mengalami vertigo so wedges is definite no-no!


3) Sebab wedges nie menampakkan aku lagi tinggi

Orang seme marah aku sebab aku da sedia tinggi so kalau pakai wedges aku akan jadi zirafah



Kesian tak dapat beli apa yang aku nak. Sedih!!!

1 comment:

kipas koyak said...

haha.....comel je....tengah bayangkan....

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers