Saturday, June 23, 2012

360 Sketched


Mode: Black and White, Surreal and Light

Tadi petang punyerla beriya giler dua sohabat nie pegi Romantika cari hadiah. Last-last hadiah tak dapat, migrain pulak kepala aku ni ha. Perut pun dah mula berkeroncongan mintak makanan. Lalu tanpa berlengah lagi kami pantas menuju ke Mesra Mall  namun apakan daya on the sight of lotsa people thronging the place made us having headache. Lalu kami decide pergi restoran sup sedap. Harap takdo orang la kat situ.












Lepas 15 ke 20  minit









Aftermath...




Pada sebelah malam....





Jamuan kat KGRP 



Malam tu ada jamuan famili day Petronas. Aku bukan famili pun apatah lagi staff tapi sesaja nak ikut biarpun aku da habis intern kat PCSB. Wahahaha. Tak dop niat pun nak gi dengar Adira nyanyi sebab memang niat asal nak melantak sahaja. Namun apakan daya sound system punyelah meletop bagai nak rak aku tutup telinga pun still boleh dengar dentuman suara retis yang buat show atas  pentas.

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers