Monday, November 26, 2012

My Convocation Story

Alhamdulillah tudung menjadi masa konvo! Hahhahhha!! Yang tu penting. Kalu tak, mesti huduh gambo. Hihihihi.



Ya Allah, terharu sebab ramai gila famili yang datang nak celebrate konvo aku. Sob sob. Empat buah kereta kot datang dari area Selangor semata-mata nak meraikan konvo- Kaklong, Kakteh, Sirazi dan Kak Sa. Semua cousins yuols. Huhu. I love you all la sebab buat I nangis macam nie! Tipu, tak nangis pon, cume near-fall tears je la yang ada. Terima kasih semua! Thanks for the flowers and all the wishings and lovings! 





Elated (omo, cannot help myself from noticing the worn ugly bag of mine. ugh)





Rasa comey je masa nie. Maybe sebab berdiri sebelah orang comey kot. Kekekke







Adomak, muka aku cam katak puru plop dalam gambo nie. Ni sebab kena pegang bunga banyok sangat sampai tak cukup tangan wooo. Wuhuhu. 





Oh, ibu dan ayahku..... Thanks atas segalanya....







Sahabat-sahabat High School Musical 3 (baju konvo merah menyala!)




Sahabat baik!!


2 comments:

Ain Fatihah said...

congrats kak jannah! (:

chemistry student said...

tudung aku xmenjadi.xpela

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers