Tuesday, December 25, 2012

Heechul jual beg kat Bukit Bintang!

Assalamualaikum my lovely readers. Apa kapaq?? 




Semalam aku ngan bestie outing ke Bukit Bintang nak cari enset la konon-konon kat Lowyat (plus jalan-jalan window shopping). Dari Jelatek naik tren ke KLCC and guna tunnel untuk ke BB. Jauh gile perjalanan and seriously aku rasa penat gile sampai kaki aku jadi bloated! Bukannya nak naik monorail turun kat BB tuh. Boleh pulak kot paksa berjalan sampai kejang urat kaki. Hohho.



Aim utama sebenarnya nak beli handphone baru with a mere budget of RM600. So lame ain't I? Hahha!!! Dalam otak kaw-kaw je berangan nak beli Lumia 800 atau Blackberry yang touch screen tuh. Sampai sana tengok-tengok harga dua-dua tu dalam area RM800 so aku stop la berangan nak beli enset. Aku ingat nak kumpul duit dulu baru beli. Orang tu cakap Lumia tak bagus sebab tak boleh download apps macam iPhone. Blackberry pulak sebaliknya. Aku rasa maybe amik BB. Maybe. Sebab tenet pon murah bak kata oppa. 





Suka kat SEPHORA nie. Bangunan dia splendid!





Kat Sungei Wang Plaza ada banyak gile sale! Well, its new year's eve kot. Barang murah-murah giler. Aku pun singgah la kat kedai bagasi sebab kan aku ada post pasal beg tayar aku yang pecah sebab accident an??  So tanpa banyak soal dan songeh, seharusnyalah aku mendapatkan beg baru untuk gantikan beg yang hancur lunyai tu. Dua kedai je aku ngan kawan baik singgah but masa tiba di kedai kedua, aku terkejut dengan salesman dia. Muka cute and innocent ala-ala Heecul tapi tangan penuh ngan tatu!! Ganas woohhh!! It was shocking. To combine both the elements of cuteness and grotesque must be a bit overwhelming.  Hahhahaha. Dengan rambut panjangnya sampai bahu. Perghhh, dasyat ah dia tuh.






Hai apa kabaq? Mau beli beg apa?






Sampai BB pukul 3 petang. Balik umah pukul 8 malam. Ni la pemandangan malam depan PAVILION







Wimbledon bag kaler ungu yang awesome. Hoho. Dapat ngam-ngam 200. 7 tahun warranty dia. Ganah mu wimbledon, ganah.




2 comments:

amer afizal azmee said...

hye, dah lama gak xsinggah sane... untungla dapat beg baru kan.... btw, gudluck struggle for new hp k...

Kebahagiaan Hidupku said...

tak bleh beli lag henset..??? T,T

lambat lagi la ak nak pakai henset aboh...beg tu aku nak kalu pi German nanti hehehehe..

aku tak dapat utp.Tpi, ak masuk lam list reserved...maam main sukan lop...tpi bulan jan nanti ye baru bagitau tau, jan nanti jugak kene daftar...tu yg tak best

mmm;) g*y

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers