Friday, December 14, 2012

Kembara Keluarga

121212.  Triple threat duo which happens to be one super lucky date. This is the date when so many people tie their knots and lucky children were born.  So many people do special things today just to make sure it will be remembered always. This is also the date when me and family went to Perak for our family trip! Yahoo! 



Sebenornye, pegi Perak pun sebab adik aku Koyah dapat interview UTP. Untungla dapat interview. Hoho. Yang lain pun untungle dapat jalan-jalan.




 





Gaya aboh macam professor; Professor Sebri












Tak dapat masuk UTP, dapat amik gambar je pun bolehhh!!!!







Kalu adik aku tinggi dia 178 cm, kau rasa tinggi aku brape?





Okay, tipu. Bab tinggi tu memang tak leh lawan Din tu. 












Cuba teka ketinggian dewan canselori UTP tu dengan membandingkan proportion antara ketinggian manusia dengan tiang dewan tu. Aku agak ada la dalam lebih 60 kaki. Dasyat!





Masa ni Koyah tengah naik bas nak pegi interview. Interbiew naik bas beradong. Kohkoh







Haha, yang ni kelakar. Dalam tengah duk tunggu Koyah habis interbiew, ada 2 orang staf UTP tetibe je terjah ma ngan aboh nak interview. Kehkeh. Maybe untuk koleksi UTP. Ma aboh kata, menyesal pakai baju batik. kehkeh.






Ma nampak nervous sebab kena interview tetibe. Spontan pulok tu. Syabas ibuku!








Masjid UTP. Cantik kan? Siap ada tasik dekat ngan masjid, and berbagai jenis species ikan mendiami tasik tu.







Ikan Koi, the price-winning fish.





La Koyah, with her relieved face after le interview. 







Koyah ye bukan koya. And dia single but not available. Kohkoh (batuk)





Malam tu kitorang pegi makan steamboat Shabu Shabu kat Sitiawan. Jauh giler bandar Sitiawan tu, dekat 1 jam baru sampai dari Bandar Seri Iskandar. 











Muka semangat nak makan steamboat. 






Makan sini dalam RM20 sorang. Bolehlah tahan. 







Hari Jumaat tu, kitorang bertolak balik. On the way, berenti kejap kat Titiwangsa. 







Wow, spot the vista!








Le masculine duo.







Pemandangan dari atas di Hentian Puncak Titiwangsa. Sejuk sangat atas ni. Macam aircond.






SWAG




2 comments:

dilal said...

Ak org first kot? Haha.. Xpasan trip korg jtuh pd trikh keramat. 12.12.12 (xkeramat mana la)..

Lam byk2 gmbo, y plg bes mk ayahmu kene interview... Fuiyoo... Pesal mu xmcapap skli? Bole gak msuk lam buletin utp.



Kebahagiaan Hidupku said...

orang tu muka bangga..relieved!
tpi sikit je muka orang tu...

hoh..yg tu kat cameron ke 2..sejuk...tpi masih kalah ngan kesejukan cameron

kalu aku malu!

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers