Saturday, December 01, 2012

Pesta Konvo UNISZA

Assalamualaikum peeps





Aku, aboh and Koyah baru pas balik daripada jalan-jalan kat tapak pesta konvo UNISZA. Ramai jugak orang. Maybe sebab ada pertunjukan wayang kulit masa kitorang sampai tu. Aku memang tak layan wayang kulit ni, beg kulit aku layan la. Kekekeke. Hahaha. Banyak baju and barangan pompuan. Cliche gile. Mana-mana pesta pun memang macam tu. Bosan la jugak. Macam takde menda lain nak jual. Kitorang pusing-pusing je la kawasan tu. Last-last tapau makanan cucuk-cucuk ngan kopok je buat balik ke mat-mat bola kelaparan kat umah tu. 






Night out sistas.A hjumma bergaya dengan beg kesayangan (perhatian itu bukan beg leather)







Ahjumma gaya budak kecik lapar belon tapi malu nak beli . Haha!





Adikku Koyah nak belon jugak tapi aku cakap "Tak payah la, malu je," padahal hati aku sendiri meronta-ronta nak belon. Pui. (note: jangan bazirkan duit mak bapak untuk beli menda useless)






Peace yow!












Bagi aku, pesta konvo UNISZA memang best. Sebab dia siap ada games macam kat FunFair tu! Kalau dulu, seme ada; Ferris wheel, Merry-Go-Round, and keretapi slow motion untuk budak-budak kecik 5 tahun ke bawah and banyak lagi. Wah, heaven woh. Lagi-lagi kalau datang malam-malam macam nie. Sure meriah. Tapi kali ni, ada Ferris wheel je. Ferris wheel nie nampak creepy sebab laju giler kot dia pusing







Lepas round satu dataran tu, kitorang chow la. Okay jugak la pesta tu. 






Jom kite balik!

1 comment:

Kebahagiaan Hidupku said...

cantiknya black and white tu!!!

jubah! jubah!
pastu aku nak beg.
cokolat gaza
yang penting belon tu!1
hwahahaha

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers