Wednesday, January 30, 2013

Crazy Cravy Me

Argh!!!!!
 
 
 
Nak steambot!!



Dari hari tu lagi tak berbalas dendam kesumat steamboat aku. Selalu makan steambot tapi tak pernah sakit makan steamboat (er... when directly translated from never sick of it). Hahaha!



Sedapnya steamboat! Rasa nak makan steamboat kat Ketam Village Steamboat je. First time makan akt IKANO Power Centre. Dahlah orang belanja. Heaven wohh!!




Makan kat IKANO ni kena pilih set. Bukannya buffet macam kat MAEPS. Tapi makan kat IKANO da sufficient kenyangnya. Sodapnyorr! Tapi lau nak puas makan sampai kekenyangan perut ko gendang gendut tali kecapi pastu guling-guling atas meja steambot tu, ko makan la kat Hajah Maznah Steamboat MAEPS. Super duper banyak choices and super duper mega trillion kali lebih ooompph! Wahahai perosak bahasa apakah ini?!



p/s: aku dalam mode gile steamboat sekarang. please belanja aku, please!! (nada Ader)


 
Alamak, apekebendanya ni bulat-bulat tiut nie??
 
 
Ni namanya TAKOYAKI
 
Ooooo......

 
Dahtu apa kaitan takoyaki dengan steamboat??!!



Argh, yang ni pon sedap jugak!!!
 
 
 
*Nafsu makan menjadi-jadi*
 
 
 
 
Oh Mr takoyaki, sodapnya kamooo!!
 
 
 
 
 
p/s/s: takoyaki kat Lokas Makana, restaurant kat Puchong best. Murah lak tu yuollss. RM10 tujuh ketul!!!

3 comments:

Nana Liena said...

takoyaki sedap ke??? aahaha..teringin jgak nak bersteamboat.. T____T

Kebahagiaan Hidupku said...

cakaplah nak makan kat umah...steamboat...

makanan jepun tu kene buat ni

Jαnnαhツ said...

takoyaki rocks! first time kawan bagi, tak sedap langsung... bila try kat lokas makana, puchong, memang sodap giler..... ahahah. tak muak. kat tempat lain xtau la. yang penah i rasa setakat ni kat situ paling shiok....

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers