Friday, January 25, 2013

Salahku Salahmu






Alahai...




Letih mengenangkan sikap manusia bermacam ragam. Banyak orang berjenis yang suka mencari kesalahan orang dan membesarkan lagi silap orang tu. Padahal, kita ni kan, kalau boleh nak tutup silap orang dan selesaikan sesuatu perkara tu elok-elok. Tak guna pun kalau nak sebut lagi silap sape-sape. Yang penting you come with solution, tak pun suggestions camne nak selesaikan. Tak perlu la nak amik magnifying glass ataupun howler, semata-mata nak suh orang nampak ataupun memperkuat bunyi suara biar satu doniyyaa dengar apa silap kita tuh! Aku anti la dengan golongan macam nie. Kat mana-mana pun spesis ni ada, bikin gua rasa pannaasss je, rasa cam nak ganyang je. Opah ganyang ko!
Ok bye.

2 comments:

amer afizal azmee said...

bawak nertenang, bawak bersabar banyak yer awk, jgn duk meletop2, xcomey da nnti.... heheheh, sory tp juz nak pesan xelok marah2 tau...

Anonymous said...

Okay boh... Arigatou.

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers