Sunday, February 24, 2013

Alahai Resdung!

Rabu lepas, aku buat OPS DEBU. Sebab bilik aku da berdebu sebab dah lama tak buat hygiene inspection. Debu ni pulak musuh utama bagi species resdung mcm aku. Jadi aku semangat giler lap debu yang menempel kat dinding bilik dan katil double decker tuh. Sampai tercucuk selumbar dalam daging sebab semangat menggonyoh debu kat katil kayu tu. Sakit derr.



Hari Sabtu tu, aku bangun pagi dengan merasa kesejukan yang amat. Kepala pun sakit. Hidung plak bersin tak tau nak berenti. Seksanya Ya Allah. Fenomena tu berlarutan sehingga sekarang. Da hampir 2 kotak tisu aku baham.








You can tell the severity of my sneezing with the amount of tissue papers wasted









Having sinusitis (resdung) is like having flu. You will get mucus drooling, pounding headache and pain in the eye sockets. It  is unbearable.



2 comments:

SemuanyaOK ^^ said...

ooo..aku tidur tepi timbunan tu...sebab tu kut aku sakit? atau sebab lawatan ke hospital kelmaren?

#ShouhakuCode

otaku

Jαnnαhツ said...

Moga cepat sembuh. Huhu. Jgn tgok shohouku code sokmo..... kahkah! Padahal die....

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers