Friday, February 22, 2013

Argh, SELUMBAR!






Sakit woh bila selumbar menusuk jari. Pedihnyer! Lagi-lagi time makan nasi cicah sambal. Dalam kes tadi, aku makan nasi lauk sup daging cicah budu. Perghhh. Sedap! Budu is da bomb. Ngahaha.





Once da jadi mcm tu barulah tersedar akan nikmatnye jari yang sihat. Wuwu.






Walaupun yang menjadi mangsa tu jari pinky dan selumbar tu pun kecik amaat seh, tapi sakitnye mmg terasa. Yelah kan. Tubuh badan kite memang Allah da encoded untuk saling merasa simpati dan empati sesama anggotanya. Cubit peha kanan, peha kiri terasa sakit. Hm sabor je lah.





Footnote: tadi kenmain aku suh Ahoyy korek selumbar tu guna jarum sampai pedih mata dia sebab terpaksa fokus tgok menda kecik. Kekeke...

3 comments:

SemuanyaOK ^^ said...

besarnya tahi lalat orang tu...
dont call me ahoyy..teehee

gunalah penyepit...meh aku toolung

نور ازورا إبراهيم said...

Selumbar tu ape erk? hehe. :D

Jαnnαhツ said...

selumbar tu splinter.... macam bila kita terseret tangan kat lantai or dinding kayu, serpihannya akan masuk dalam kulit. memang pedih lagi2 masa kena air atau garam (makanan).



aku pun tak sure selumbar ke hape orang panggil, tapi aku memang panggil selumbar la. selumbar=splinter

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers