Wednesday, April 10, 2013

lapar sepanjang hari...

bukannye segar sepanjang hari saat kau sapu Rexona kat celah ketiak.... (by the way aku tak pakai Rexona)







Salam bloggers. Meet Om Nom, candy-lover.






Hari ini aku mengalami satu fenomena yang amat hampeh dan pelik tapi benar. Just imagine, sejak pagi hari ni aku da makan dalam 5 pinggan nasi! Tapi yang buat aku heran bila aku langsung tak kenyang after makan 5 pinggan tu. Dasyat! Ye aku tau. (p/s: aku baca Bismillah la wey)




Kalau dulu, aku ni memang jenis kuat makan (sekarang pun). That's why aku membesar dengan cepat. Hehe. Buktinya? Setiap tahun baju skolah mesti tukar tau. Masa kecik-kecik dulu, makan la banyak mana pon, memang takde masalah. Pagi-pagi automatik akan kuar bahan toksik tu. Rutin. Sekarang, jangan harap la labu. Okay by the way I do look like a pumpkin now coz I'm dangerously gaining weight. Dang, it's depressing!




Feed me now!!!




Bila da tua bangka ni, and tetiba nafsu lapar kembali menyerang ibarat gunting dalam lipatan, aku merasa pelik. Pelik la sebab corak pemakanan berubah secara mendadak. Makan makan makan, tapi tak kenyang-kenyang. Apalah nasib badan. Macam mana nak kurus balik if asyik makan. Ya Robbi.





Just so you know, tadi baru je ngap 3 ketul roti bakar during supper but I still feel hungry!! Is this hunger? Entah-entah penyakit. Penyakit kebulur. Kihkih. 







okay Patrick ko memang melampau kalau bab makan nie..



3 comments:

UniMeOw said...

erkk uni pon rs laparrrr je rini..even dah makan.

adakah hari ni hari lapar sedunia? :p

Anonymous said...

u got email kat jannahheaven@yahoo.com :) sila reply yer jika tidak keberatan terima kasih.. boleh la delete komen ni kalo dah baca :)

Jαnnαhツ said...

ye la kan unimeow... saya pon lapaw je memanjang...

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers