Thursday, May 09, 2013

Kucing Nak Solat..

Photo: Insiden semasa solat... pernahkah terjadi pada anda?




Oren suke sembunyi bawah katil bilik aku. Then masa solat, dia akan datang kat aku and duduk atas kain telekung aku. Macam mane den nak solat kalau lagu tu tebiatnya? Tsk.




Boring photo boring.jpg


ooo... kalau da boring tu tak leh ke duduk diam-diam?

2 comments:

MalayScientist said...

itulah....dah berlaku sejarah...

mungkin Si Putih ialah founder...??? Diikuti oleh anak beranak cucu tirinya?

Dialah yang mengganggu semasa solat jemaah pada satu ketika dahulu~~~

ermacomel said...

Better you tutup pintu bilik tu or solat kat tempat solat betul.huhu. Bulu kucing kan najis. refer to this. eheh...rasenye mu pernah tengok dah blog aku
ni..

http://drermafatiha.blogspot.com/b/post-preview?token=sEkIjj4BAAA.UW5Jbh4oPMZJeJTy3H6dNQ.rXJa9dkq8QHFQ1m7WNdNbA&postId=478322880809942072&type=POST

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers