Thursday, May 16, 2013

Mood Swing

Kalaulah Mood tu benda yang tangible, aku rasa nak khenyek-khenyek sampai lunyai pahtu letak atas Swing and hayun laju-laju sampai Mood tercampak ke laut. Ha, kan senang!










Ada paham khenyek-kenyek tu maksud ape? Khenyek ni adalah suatu perbuatan menenyeh yang melampau hasil dari perasaan yang geram dan marah sangat-sangat. Macam bila kita kena gigit nyamuk, kita akan berasa marah kat nyamuk sebab gatal sangat dia gigit pahtu kite bukan setakat tampar sampai pengsan malah kita amik nyamuk tu pastu kita tenyeh dengan ibu jari sampai leper nyamuk durjana itu. Khenyek = tenyeh. Bahasa Teganu. 













Mood swing adalah sesuatu yang amat memeningkan kepala sebab segala perbuatan harian mesti terjejas dek kerana mood swing ini. 

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers