Friday, August 16, 2013

Anugerah Syawal Seindah Ramadhan


Don't judge a book by its cover






Suasana raya masih terasa. Hari ni aku dan famili ke rumah terbuka Kak Nozi. Kak Nozi ialah tailor kami. Baju raya semua dia yang jahit. Seriously makanan yang disediakan memang best! Suka gile open house. Ada nasi minyak, mi kari dan laksa penang. Mula-mula aku pandang sebelah mata je mi kari tu. Tapi lepas try adik aku punya mi kari, sedap gile lahh! Kind of menyesal pegi amik laksa penang sebab tak sekebabooom mi kari tu. Awalnya mengidam laksa penang je. Last-last mi kari yg lagi meletop sedap. Kene mintak resepi nie. Hehehe.







Masa ni kat rumah Pok Usop. Anak dia keja UNISZA. Masa beraya tadi ma aboh je semangat cakap pasal keja dengan anak Pak Usop. Aku kebosanan. Errr.








Flowers are pretty









Gotta actually change the attitude of mine uploading my own photos. emmm


No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers