Friday, August 23, 2013

Handsome Boys

Aku suke snap gambar bila tiba hari Jumaat. Rasa tenang je bila dapat round round area depan rumah. Jiwang pulek. Huhu. Anyway sape handsome boys tu? Jeng jeng jeng. 








Pokok lidah buaya. Nak kata hensem, taklah sangat. Nak kata boy pun x sure. Sebab tak tahu jantina dia apa sebenarnya hahahaha.









Encik kumbang. Tak suka dekat dengan encik 'sorang' ni tapi sebab semangat nak amik gambar, kugagahkan juga. Hehe.











Meet the hensem cat, DIDO!!












Huarghhhh, hensemnye awokk! Nguap tutup mulut boleh? Senonoh sikit.













Dido mata berair. Tak tau nape. 











Kalau nak tahu ni muka lapar Dido. Kalau dia kenyang, dia takkan ada di rumah. Asal kenyang je, pegi tengok awek. Lol betul la Dido nie. 
























Meet the cousin of Dido, OREN! Bekeng muka mu Oren. Chill la Oren. Amik gambar je kot.












Dido mata besaw sebelah. 











Tau tau je aku ngah snap gambar. Pandai pulak dia stand still. Muka tak bleh blah. Masam gile.










Pandang kiri










Pandang kanan











Pandang depan dan cakap: Bagi aku makanan please....














reaksi beliau bila ma aku ajak makan (lewl). just so you know di sebalik kereta tu lah pintu rumah. ma aku da get ready dengan makanan untuk dorang nie uhuks











Satu lagi makhluk ensem atas muka bumi.





Yamapi des!











K takde kaitan.






Pffftt

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers