Sunday, September 15, 2013

Jhaydzee

Hye!!!!!!!!!!! My name is MysteryKevDawson SmoshemG Fu Production.






The weekend spent with my bff le Geckorista. I got no idea as to bringing her to any good places in Terengganu. Nak ajak mandi Sekayu macam quite impossible sebab cuaca macam tak berapa elok untuk mandi manda so kebarangkalian untuk mendapat consent dari mak bapak is almost zero. Last-last main area KT je la. First day pegi Pasar Payang sebab ada orang nak beli kaftan. Then pegi Batu Belah Batu Bertangkup eh silap, Batu Buruk. 







Le gecko




Makcik ni namanya Rudolph sebab hidung dihinggapi acne dek kerana stress berlabwork. Muka beliau bangga dapat amik gambar dengan botol air Ala Fonte. Khelass kottt makcik.





Kau tengok la betapa esaited dia borong kaftan. Hahahhahahah!! (p/s: dialog direka just for fun)






Muka bajet candid sebab kena paksa makan pizza hut kat Giant KT oleh orang yang niat nak belanja tapi pilih menu kegemaran sendiri instead of kegemaran si candid. Ngehehe.








A bit disappointed coz waitress comeyl datang balik lepas order and cakap, "Prawn Olio da habis, boleh order menu lain?". Sedangkan niat asal nak pekena Prawn Olio je kat Pizza Hut tapi apakan daya dek kerana lakunya menu itu sampai habis stok udang skinless pada waktu itu. Terasa seperti mahu menyuruh mereka berlari turun ke bawah and beli udang tanpa exoskeleton dengan kadar segera untuk memasak menu itu namun apakan daya hanya mampu berimaginasi dalam kotak fikiran instead of betul-betul dizahirkan. Perghhh. Terpaksalah mulut menguntum senyuman serba hipokrit sambil mengorder menu lain. Sabar sikit okay? Jangan nak wreak havoc sebab tak boleh order makanan feveret.









Alhamdulillah. Spaghetti sayur ni pon sodappp. 







Atas muka tak edit. Original. Yg bawah after edit sampaikan Rudoplh sepertinya seakan sudah sembuh sepenuhnya dari stone acne. Ehehe. Bukan Rudoplh saje, Gecko pun da camouflage sampai berubah warna tudung (aik ni gecko ke chameleon?? confused)














Errr perlu ke gaduh????

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers