Wednesday, September 18, 2013

Women Shopaholic Nature

Betul la apa orang cakap. Perempuan ni akalnya satu nafsunya sembilan.


Aku niat nak pegi amik spek yg aku order semalam kat Pang Optometry. Seksa sangat pakai spek sebelah sayap. Asyik menyenget je. Hidung pon jadi merah sebab pressure spek senget nih.



Punye lah cramped area kedai spek tu. Parking pun payah. Last2 aku terpaksa pusing dua kali and eventually kene park bawah bukit. Jauh la sikit. Muka da esaited even tgh pakai spek senget sebab dalam hati da berbunga-bunga tak sabar nak pakai spek baru. Ngiahahah.



Unfortunately, kat resit tu tertulis spek tu siap pukul satu petang makanya tak siap lagi la at the very moment.  Tapi disebabkan aku buat muka seposen tak sabar nak pakai spek, dia kata boleh amik tapi kne tggu setengah jam baru siap. Huhuhu. aku pun iyakan aje. Setengah jam tu pulak aku manfaatkan utk usha jam kat kedai Rado kat sebelah kedai spek tu.



Bapakk mahal jam kat situ. Ribu riban kot! Nak dijadikan cerita aku berkenan kat Baby G yg agak feminine. Harga boleh tahan mahal RM521. Shoot! Mahal sangat ni apasal??




Pastu aku tanyala adik manis, ada tak jam fossil harga lebih kurang tu. Dia cakap ada. Ya Allah saat mata menangkap wajah jam tu, aku terus jatuh chentaa!!!! Ni cinta sampai mati ni. Warna dark brown. Leather strap. Jam besar. And agak berat. Harga sama ngan yg baby g. Ya Allah Parah ni Parah. Am I really gonna spend RM521 just for a  wrist watch? Really, Jannah???







le handsome fossil watch





sweet and feminine BABY G

2 comments:

mochakuniya said...

sangat la boleh spend byk tu utk jam....tp ak x pnh buat lagi sbb tkut kne bebel..hikhikhik

Jαnnαhツ said...

hahaha. aku saje je usha. berangan la nak beli mahal tu. gilos! hahahaha. maybe beli paling mahal RM200 je la. sbb nak pakai lama.

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers