Wednesday, October 30, 2013

Runny Nose

Apabila hidung kau berair lalu menyebabkan kau bersin annoyingly nonstop, sila tinggalkan lab. Bahaya okay? Dengan kehadiran myriad species of vapourized chemical substances hovering in the air, sneaking into your big o nostrils in each millisecond, is deadly and brings nothing more than an utter exacerbation and aggravation. Jadi ke manakah harus ku bawa diri ini pergi?  Then one lovely little idea struck in mind; LIBRARY!




Kalau pergi library, seharusnyalah mengambil buku untuk rujukan. Ahaks. Giteww. Padahal indah khabar dari rupa. Ni buat hiasan je lols bukannya nak mentelaah. Yang paling selera nak baca pun buku yang bawah sekali. Yang part digestive system ni aku memang suka amik port, sebab aku slalu ada masalah usus. 








Ha.. apalagi? Baca yokk baca.






Dalam pada duk baca, muka terkejut sampai terkeluar efek petir dan cengkerang di mulut. Terkejut apakah? Jeng jeng jeng







Ayarghhhh, takutnya baca perenggan last. Sebab aku memang sakit tyme upacara pembersihan colon. Ya Rabb. Help me.







Perenggan kedua!! Penyelamat! Minumlah aloe vera gel!!! Bukan gellan gel yang aku buat wound dressing











Kbai. Siyes post aku macam si forever alone. Well ada aku kesahhh?



1 comment:

Rahmah said...

Assalamualaikum. Saya sampai ke blog ni sebab tengah search pasal closet heart.

Bila baca post ni, saya boleh rasa yang sama, sebab saya pun dulu macamtu. Aloevera juice memang membantu. Boleh try Herbalife Aloevera Concentrate. Kalau nak info boleh tengok facebook Zulfadli-Rahmah Herbalife atau blog zrherbalife.blogspot.com

Harap membantu. :)

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers