Tuesday, January 28, 2014

3-Day Escape


Pantai Rantau Abang. Marvelous view!








Sesi bergambar; START!












I love beachessss for crying out loud!!! Nak pindah rumah tepi laut boleh??? Hari-hari boleh makan ikan and udang. Sedapnye. Heaven hidup.









Memang terpaku dengan keindahan batu-batu kat sini. Gaya Zikri tak bleh blah hahaha. Macam terlebih santai je, macam terlampau relax je.... Yang depan tu macam bekkeng je.... macam buat-buat garang je..... hahhahaha










Peaceee









Abah mau bersilatkah??










 Dikmat da rupa macam orang besor doh bila buat gaya macam tu hahaa











Steven Williams doppelganger. Spek jadi hitam bila kene sunlight. Spek mahal la katakan *ehem2*










Anak-beranak







Jangan mandi okay? Bahaya. Walaupun hati meronta-ronta nak main air.








Jambangan bunga untuk abang. Gigih adikku Nodin pilih huruf tu satu-satu before saleswoman tu tempek pakai gam UHU. Memang terasa DIY di situ. *omedetou aniki = tahniah abang!*










Menunggu majlis bermula










Woooot, dinosaur! Bila bosan menunggu kita bergambar sambil letak efek sesuka hati 










Aku dan adik *ayarkkkk sapa lak pegi letak goggle atas dahi*










Ini dia!! Birthday boy yang tersenyum lebar tengah beratur nak amik skrol. Tahniah! Spesel besday dia kali ni sebab dapat hadiah konvokesyen yang pertama kali diadakan di ICAM. Daebakkk hyungnimmm!










Langkah perkasa seorang exec Volkswagon *siap ade efek angin terselak kain*










Sekalung tahniah buat abangku.









Tak cukup korum nie. Budak Banting is absent. Ada lebah menyelit sebab nak cover tangan aku. Solehah sungguh lebah itu. Terima kasih lebah!









Bila nak dapat anak sedara nie?








On the way balik KT, singgah lunch kat Kemasik and snapped some photos.










Masa ni singgah toilet jap before resuming shopping kat East Coast Mall. Meriah dengan diskaun2 terlajak laris gituwwww sempena CNY *alamak, macam terciplak slogan orang je*










Omiyage!!! Daripada abang aku. Barang-barang Volkswagon. Pendrive 8 GB each. Daebak!!






p/s: pasni outing Cameron plak yok??



No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers