Sunday, February 02, 2014

KMKKK

KMKKK- ke majlis kahwin ke kita? Gitewww.




1 Februari 2014. Aku sekeluarga (berlima) telah berangkat ke Kerteh untuk walimah Najwa Amir, adik sohabat baik ku si Dzilal le Geckorista. Jika si ayahnya bernama Amir bin Din, suaminya bernama Amir jugak kihkih. Najwa Amir X Amir Hamzah = NajwAmirHamzah. Aww, so sweet~ Nama overlap pulak jadinya. 







Hadiah childish dari aku hahah. Childish gile sebab macam tak berapa kena diberi sebagai hadiah kahwen. Kalau diberi untuk bufday maybe lagi sesuai kot.  Sebab memang dah tak tahu nak beli apa untuk Jua and seriously hadiah ni solely untuk Jua dan bukan untuk Jua+Suami. Sorry la En Amir. Hehehe.






Sampai je terus ajak bestie amik gambar. Masa ni bride ada kat luar shooting foto babtu kami berdua je kat situ ahahaha. Beselah pengantin memang laku la hari tu. Kena beratur amik nombor baru bleh begambo.










Barakallah buat Najwa Amir dan suami, Amir Hamzah. Semoga kekal ke Jannah
 *eh tersebut nama sendiri* siyes cantik kasut Jua. Wuwuwu kiutnyer sampai nak nangis. 










Jauh aku datang jumpe mu bestie, siap drag along my family. Ngee~







Lols. Masa aku ralit bergambar ngan Dzilal, mereka pun tak mengaku kalah hehehe.









Before balik KT, singgah sebentar rumah Pak Long belah ayah aku kat Kerteh tu. Comel pulak kucing dia tidur macam gitu. Hehe.







Singgah pulak kat pantai untuk bergambar. Ya Allah cantiknya ciptaan-Mu.









Ini ayah saya. Kami panggil Aboh.











Mama kutip batu yang awesomely pretty. Besarnya kerang tolong cover lengan ma hahaha.











Masa ni Zikri takdok lagi. Teka mende jadi lepas dia masuk?









Tadaaa... jadilah ia poster drama swasta hahahha








Cantik sangat Pantai Rantau Abang ni. Serius terpukau.











Seronoknye bebudak ni main ayor. Anak sapa lah ni ye? :P







Aku dan mereka :D









Bergambar before bertolak pada paginya. Sakan.









Mi casa es mi felicidad *my home my happiness* I love Spanish, among other languages. Ada yang nak volunteer nak ajar aku Spanish? 










Cantik sangat-sangat gambar nie. Segar dan sejuk mata memandang. Memang artistik la adik aku tuh. Lu memang gempak bro!





Belajar benda baru dengan adikku Nodin. Polar coordinate. Simply put and stunning...



No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers