Tuesday, April 15, 2014

Priceless.

Alamak, apasal lab bergegar nieh????!!




Hmmm...



Hari ni belajar menda baru--- CELL. Aku test whether cell kulit bleh idup tak atas chitosan film. Really hope for them to turn out to be positive. Bak kata supervisor aku masa beliau berdiskusi intelek dengan Kak Mai pasal cell study aku, "Saya nak Jannah buat sekali je terus guna result tu," Okay Dr, okay. Fine Dr, fine. (sambil telan 100 microlitre saliva). 




Lepas tu, pegi SEM dengan harapan boleh buat SEM rini. Alih-alih ada orang nak guna. Pftttt. Then, pegi jenguk humidity chamber untuk WVTR. Tapi rosak. Masih pending utk maintenance. Therefore I ended up doing nothing lol. Bosan gile. Hence the blogging.





Nak cite pasal cite BAS semalam. Punyalah lama aku tunggu bas datang. Tak datang2. Dzilal dahla dah balik. Terkontang kanting aku sorang diri. Yelah sian plok Gecko if nak tunggu aku. Aku pon suh ye balik je la dulu. Padahal dalam hati ada rasa berdebor sebab kena stay sorang. Wuwuwuwuw. Tiga jam tunggu bas dari jam 7.30 mlm. Dalam kul 10.30 malam baru dia muncul. Saborrrrr~





Outing kali ni outing urgent, sebab kena berkejar. Haha.







Nice sunset








Jom outing bf



Aim utama----cari jam




yeah. tapi tyme gaduh cam nak gugur jantung







maknok







p/s: first time bawak keta kat highway Gambang-Lanchang (1 jam) pegi dan balik... wahuwahwauhauwhuu
      first time makan steambot with grill kat hajah maznah steambot ngan geng2. sblum ni ada steambot je situ

No comments:

mellow melodies

where you can reach me.

where you can reach me.

Followers